De AWACS Basis gaat meer dan 80 miljoen investeren

– deze tekst is op persoonlijke titel geschreven door bestuurslid Nico Trommelen –

Onze nieuwe kolonel René Moerland begint meteen de aanval in te zetten naar een groepje burgers die niet zijn te overtuigen hoe belangrijk deze basis wel niet is.
Bedoeld hij hier mee de 41.000 burgers die dagelijks last ondervinden van het asociale gedrag van de AWACS basis? 41.000 burgers die iedere dag geterroriseerd worden door geluidsoverlast, gevaarlijke uitstoot en nog meer van die ziekmakende stoffen? Dit is niet uit de duim gezogen. Nee René Moerland ,dit staat namelijk in het rapport van het RIVM.

U kunt blij zijn met een laffe Nederlandse regering die dit allemaal toelaat en bang is voor de NAVO. Ze kruipen in de reet  van de Amerikanen.Diezelfde Nederlandse regering laat iedere dag toe dat hun eigen burgers geterroriseerd worden en dat iedere dag een van de zwaarste milieu delicten in Zuid-Limburg plaats vinden. Dit vind u normaal. Hoe gestoord kan je zijn als je dit normaal vindt !?

U vind dat de radarvliegtuigen goed werk verrichten. Jammer dat de NAVO ondanks de radarvliegtuigen toch nog jaarlijks vele duizenden burgerslachtoffers maakt. Dus zo goed en veilig is u schroothoop niet. Deze vliegtuigen mogen nergens ter wereld meer vliegen en u vind ze geweldig.

Ja René Moerland, al meer dan 30 jaar worden wij geterroriseerd door de AWACS vloot waar u zo trots op bent.

Ja, René u bent mij er eentje!!