Treffende rechtszaak over de Awacsoverlast

Op 25 november 2014 gaat er een volle bus vol moedige mensen naar de rechtbank in Roermond, voor een rechtszitting over de Awacsoverlast die in Den Haag daar door de rechtbank verboden werd.

Stop Awacs, stop de overlast, stop de schade aan onze gezondheid zo luidt de eis, die duidelijk verwoord wordt door professor Tak en voorzitter Fijnaut en met kracht bijgezet door 1 minuut Awacs geluid van 110 DB, geluid dat wij al meer dan 30 jaar elk jaar meer dan duizend maal en langer dan 1 minuut moeten ondergaan.

Het is indrukwekkend en de landsadvocaat komt niet veel verder in zijn betoog dan dat de klachten afnemen en de AWACS oh zo belangrijk zijn.
Dat hebben we dan niet gemerkt met de ramp van de MH17 klinkt het in de zaal.
Weer toont de vereniging dat zij een actief ledenbestand heeft dat een dwarsdoorsnee  van de bevolking  vertegenwoordigt en zonder moeite op de been krijgt. Zolang dat blijft zullen wij strijden tegen de overlast en de onrechtvaardige behandeling.

De aanhouder wint uiteindelijk in deze ongelijke strijd die handelt over gezondheid, rechtsgelijkheid en bescherming van burgers tegen lawaai terreur.
Klasse mannen en vrouwen, de regio mag jullie dankbaar zijn voor jullie inzet.